Over ons


Onze visie

ZONN Solar zet zich in om haar klanten op maatschappelijk verantwoorde wijze een goed rendement op hun groene investering te bieden. Dat wil zeggen: vooraf duidelijk wat u kunt verwachten door middel van een onafhankelijk berekende opbrengst van uw zonnepanelen en alleen producten van topkwaliteit. Wij garanderen u een realistisch rendement op uw investering en producten die op Maatschappelijk verantwoorde wijze zijn geproduceerd. Met respect voor mens en milieu. Bovendien zijn al onze producten voorzien van de bekende keurmerken.

 • 100% onafhankelijke opbrengstberekening zonnepanelen

  Omdat het bij de aanschaf van zonnepanelen draait om rendement, berekenen wij voor u wat de opbrengst van uw systeem gaat worden. Met ons onafhankelijke calculatieprogramma PV*Sol wordt op basis van de zonnepanelen, omvormer, uw locatie, dakhelling en dakori├źntatie berekend wat de opbrengst in uw situatie is.

 • Legplan zonnepanelen en schaduwberekening

  In bepaalde situaties kan het gewenst zijn vooraf een impressie te zien hoe de zonnepanelen op het dak komen. Ook is het soms nuttig de schaduw te berekenen van bijvoorbeeld een schoorsteen of dakkapel. Schaduw kan van grote invloed zijn op de opbrengst van zonnepanelen. Met onze kennis en software komen we altijd tot een goed advies.

 • btw-teruggaaf zonnepanelen

  Als u uw zonnepanelen aanschaft bij ZONN Solar, verzorgen wij kosteloos de aanvraag voor de btw-teruggaaf. Hierdoor ontvangt u tot 21% van de aanschafprijs van uw zonne-energiesysteem terug. Dit kan al gauw honderden of zelfs duizenden euro’s voordeel opleveren.

 • Melden terugleveren zonnestroom bij uw netbeheerder

  Als u zonnestroom teruglevert aan het net, dient dit te worden opgegeven bij uw netbeheerder. Om het u makkelijk te maken, neemt ZONN Solar de melding geheel kosteloos voor u uit handen. Zo nodig dient een nieuwe, slimme meter geïnstalleerd te worden. Dit is geheel kosteloos.

 • Gratis subsidiecheck

  Wilt u weten of u in aanmerking komt voor subsidie? Wij doen een gratis subsidiecheck voor u.

 • Monitoren van uw zonne-energiesysteem

  Na oplevering is het belangrijk uw zonnepanelen te monitoren. Op deze wijze bent u altijd op de hoogte van de opbrengst van uw systeem en kan een eventuele storing snel verholpen worden. ZONN Solar checkt periodiek uw zonnepanelen en kan op deze wijze snel reageren als er bijzonderheden worden geconstateerd. Ook krijgen wij bij storingen een melding. Dit verbetert de kwaliteit en snelheid van onze service.

 • Verzekering van uw zonnepanelen

  Uw zonnepanelen zijn vaak voor diverse schades verzekerd op uw opstalverzekering. U kunt bij uw verzekeraar informeren hoe dit in uw situatie geregeld is. Mocht u een uitgebreide dekking wensen, dan kunt u bij ZONN Solar een aparte zonnepanelenverzekering afsluiten. Met deze verzekering bent u niet alleen verzekerd voor schade aan uw zonnepanelen, maar is ook een eventueel opbrengstverlies door schade gedekt.

 • Duurzaamheidslening

  Met de duurzaamheidslening van de SVn leent u tegen een extreem lage rente geld voor de aanschaf van zonnepanelen of andere energiebesparende maatregelen. De rente is vaak lager dan 1%. Dit kan betekenen dat de besparing op uw energierekening groter is dan de maandelijkse kosten voor rente en aflossing. In dat geval levert lenen u geld op. Dus heeft u twijfels over de aanschaf van zonnepanelen uit budgettaire overwegingen? Vraag dan naar de mogelijkheden of kijk op de website van de SVn.